Adverteren werkt!

bruisende zaken

Weer terug in balans

Weer terug in balans

01-10-2020

Kelly Vos begon haar loopbaan in de schoonheidsbranche. Al snel ontdekte ze dat ze meer wilde en volgde ze een opleiding tot orthomoleculair voedingsconsulent. Vanuit haar praktijk AUVA helpt ze mensen met verschillende lichamelijk en mentale klachten weer terug in balans te komen. “We kijken naar het totaalplaatje om tot een oplossing te komen.”

“Het is ontzettend dankbaar werk”

“Mensen die al langere tijd niet lekker in hun vel zitten, gaan op een gegeven moment naar de huisarts en worden vervolgens met een medicijn naar huis gestuurd”, vertelt Kelly. “Uiteindelijk schieten ze daar niet veel mee op omdat het slechts symptoombestrijding is. Bij AUVA gaan we juist samen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten.”

Een compleet beeld

Darmklachten komen veelvuldig voor, evenals hormonale problemen. In een persoonlijk consult kijken we niet alleen naar je voeding maar nemen we je hele levensstijl onder de loep. Daarnaast neem ik een energetisch morfologische bloedtest af, die inzicht geeft in o.a. de werking van je darmen, spijsvertering, vitaminen- en mineralenpanel, voedingsintoleranties, stressgevoeligheid e.d. Zo komen we tot een voor jou optimaal behandelplan.”

Tips en adviezen

“Om een voorbeeld te geven; maar liefst 90% van het gelukshormoon serotonine wordt aangemaakt in je darmen. Dat is een van de redenen waarom je je dankzij relatief eenvoudige ingrepen in je eetpatroon, zoals het vermijden van gluten en lactose, al heel snel beter voelt. Als je mijn tips en adviezen ter harte neemt, kun je veel bereiken. Het is zo mooi om te zien hoe dankbaar mensen zijn, het is voor hen vaak een verademing om te ervaren dat het echt werkt. Dat geeft mij veel voldoening!” Zet nu de volgende stap naar een betere gezondheid. Een behandeling bij AUVA bestaat uit twee consulten (van 60 minuten), en follow-up en een bloedtest. Hiervoor betaal je € 189.

AUVA | Grotestraat 333, Waalwijk | 06-83533166 | info@auvahealth.com | www.auvahealth.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).