Adverteren werkt!

bruisende zaken

Betaalbaar sporten voor iedereen!

Betaalbaar sporten voor iedereen!

01-10-2020

Vorig jaar namen Bastiaan Schothuis en Karlijn van Dal TopFit Drunen over en bliezen de sportschool nieuw leven in. Vol enthousiasme en toewijding zorgen zij er met hun team voor dat jij je sportieve doelstellingen kunt behalen.

“Wij helpen je jouw sportieve doelen te behalen!”

Bastiaan en Karlijn kennen elkaar vanuit de bodybuilderwereld en deelden al jaren de wens om een eigen sportschool te runnen. Ze besloten hun krachten te bundelen en zijn sinds vorig jaar de trotse eigenaars van TopFit Drunen, een sportschool waarin een persoonlijk aanpak centraal staat. Bastiaan legt uit: “Mensen willen graag zelf kiezen welke sportmogelijkheden ze gebruiken, en ze willen niet betalen voor wat ze niet gebruiken. Bij ons kan dat!”

Gevarieerd publiek

De sportschool is vlakbij het centrum van Drunen gevestigd en trekt een zeer divers publiek. Iedereen is welkom, of het nu gaat om jong, oud, beginnend of ervaren sporter. Er is een grote variatie aan fitnessapparatuur, waardoor iedereen op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd wordt. “Dat is echt TopFit: we sporten hier met allerlei verschillende mensen en dat gaat heel goed samen!”

Personal coaching

Naast groepslessen, personal training en vrije fitness biedt TopFit Drunen nu ook personal coaching aan. Hierbij krijgen leden tegen een laag tarief de mogelijkheid om samen met een gecertificeerde trainer aan hun sportieve doelen te werken. Daarbij kunnen ze vrij sporten, met een trainingsschema en voedingsadvies op maat.

TopFit Drunen | Torenstraat 23, Drunen | 0416-322321 | info@topfitdrunen.nl | www.topfitdrunen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).