Adverteren werkt!

bruisende zaken

Goede koffie verbindt ondernemers

Goede koffie verbindt ondernemers

01-01-2021

Van Krieken is een ambitieus familiebedrijf met een passie voor koffie, thee, cacao en service. De in Sprang-Capelle gevestigde onderneming wil de grootste en beste koffieleverancier van Brabant zijn. Van Krieken Koffieservice onderscheidt zich door een no-nonsens mentaliteit en een op de behoefte van de klant gerichte service. “Wij investeren in persoonlijk contact met onze professionele gebruikers en helpen hen met het invullen van hun eigen koffiebeleving.”

 

Positief

Koffie, thee en cacao zijn onmisbare onderdelen van onze lifestyle geworden. Aan koffie en koffiespecialiteiten op de werkplek wordt ook steeds meer waarde gehecht. De kwaliteit van de koffie en de apparatuur zijn daarbij van groot belang. Een goed kopje koffie, thee en cacao zegt iets over de service van een organisatie. Zo draagt koffie op een positieve manier bij aan een goede sfeer op de werkplek en aan de relatie met klanten.
 

Full-service

Van Krieken Koffieservice levert een ‘full-service’ koffieconcept met koffieautomaten van topkwaliteit in alle types en variëteiten. Een brede selectie van betaalbare, superieure en heerlijke koffiemelanges en toebehoren (onder andere melk- en suikersticks, thee, cacao, soepen, disposables) maken het assortiment verrassend compleet. De bijbehorende technische ondersteuning reflecteert de focus op service.
 

Kwaliteit

“Wij stellen onze relaties zo in staat om eenvoudig en snel klanten, gasten en medewerkers te voorzien van een heerlijk kopje koffie, cappuccino, chocolade, soep of een andere warme drank van hoge en constante kwaliteit. Korte lijnen, persoonlijk contact en snelle, efficiënte en unieke service kenmerken onze manier van werken. Bij afname van onze ingrediënten bieden wij technische ondersteuning op onze nieuwe en refurbished koffiemachines.”

 

Bestellingen worden thuisbezorgd op ieder gewenst adres, ongeacht de grootte ervan en DAT binnen 24 uur

Van Krieken Koffieservice | Nies van der Schansstraat 9, Sprang-Capelle www.vankriekenkoffie.nl | info@vankriekenkoffie.nl | 0416-343431

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Reset
Reset
De Langstraat BruistZit jij niet lekker in je vel?
Zit jij niet lekker in je vel?
De Langstraat Bruist


MINDSET
MINDSET
De Langstraat Bruist

Wauw, wat een feestje!
Wauw, wat een feestje!
De Langstraat Bruist

Fit in 20 minuten
Fit in 20 minuten
De Langstraat Bruist


Maasstad Online blijft op koers
Maasstad Online blijft op koers
De Langstraat BruistZit jij niet lekker in je vel?
Zit jij niet lekker in je vel?
De Langstraat Bruist

Al uw zaken op orde?
Al uw zaken op orde?
De Langstraat Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).