Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis!

Maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis!

01-12-2022

Voor bedrijven, verenigingen en horecagelegenheden verzorgen wij de periodieke levering van dranken en etenswaren. Op afgesproken tijden komen wij bij uw bedrijf of vereniging langs om de drankvoorraad te inventariseren en waar nodig aan te vullen.

Neem nu contact op en we gaan meteen voor je aan de slag!

Of uw bedrijf nu 10 of 100 werknemers telt, wij kunnen de levering van dranken en etenswaren voorzien. Wekelijks inventariseren wij de voorraad en vullen we deze aan waar nodig. Frisdranken, maar ook alcoholische dranken. Daarnaast leveren wij snoep, snacks, verpakkingsmaterialen en schoonmaakartikelen.

Ook al uw zakelijke evenementen kunnen wij van A tot Z regelen. Indien u een receptie, open dag of andere feestelijke activiteit heeft kan onze partyservice dit evenement volledig voor u verzorgen.

Zuidhollandsedijk 185, Kaatsheuvel 06-26764026 | info@johnvanpas.nl | www.johnvanpas.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10667 Kaas en Wijn Drunen