Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Een ruim aanbod in exclusieve bedrijfswagens

Een ruim aanbod in exclusieve bedrijfswagens

01-02-2023

Mavo Auto heeft altijd een ruime voorraad aan diverse exclusieve bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt. Door onze scherpe prijzen en kwaliteitsvolle bedrijfswagens hebben we een snelle doorstroom en een dagelijks wisselende voorraad.

Wij zijn een exclusieve Mercedes Vito en V-Klasse dealer. Deze modellen vindt u dan ook voornamelijk terug in onze collectie. Doordat wij gespecialiseerd zijn in deze exclusieve bedrijfswagens, hebben we veel vakkennis en geven we u graag advies. Weet u bijvoorbeeld nog niet welke bedrijfsauto u bij onze autodealer wilt aanschaffen? Wij denken met u mee! Het grootste gedeelte van ons aanbod komt rechtstreeks van de importeur. De auto’s zijn voorzien van een complete onderhoudshistorie en hebben vaak nog een volledige fabrieksgarantie. Wanneer u bij ons als autodealer een bedrijfsauto koopt, bent u dan ook verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden we onze exclusieve bedrijfswagens tegen een scherpe prijs aan en heeft u de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands modellen.

Kom gerust langs bij onze showroom in Wijk en Aalburg! Wij vertellen u hier graag meer over alle mogelijkheden. De koffie staat al klaar!

Wijksestraat 3a , Wijk en Aalburg 0416 - 53 24 50 info@mavoauto.nl | www.mavoauto.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10986 - Pruysen Parket