Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Word de beste versie van jezelf!

Word de beste versie van jezelf!

01-03-2023

Veel mensen vinden het lastig om zichzelf te motiveren om regelmatig te gaan sporten. Personal training kan dan een fijne stok achter de deur zijn. Wij bieden dan ook verschillende opties op het gebied van personal training.

De personal trainers van Brothers in Health bieden diverse varianten van personal training. Uiteraard één-op-één, maar daarnaast kun je ook kiezen voor duo personal training, small group training en personal HIIT-training.

Meer informatie over de verschillende opties vind je op onze website. Of kom gewoon eens langs als je meer wilt weten. Bij al onze trainingen staat maatwerk voorop, een training moet bij jou als persoon en bij jouw doelen passen. Daarnaast moet trainen ook gewoon leuk zijn, dat maakt het makkelijker om je doelen ook echt te behalen.

Proeflessen

Wil je het eerst eens proberen? Voor slechts €30,- kun je bij ons 2 proeflessen volgen. In deze 2 proeflessen laten wij zien wat onze mogelijkheden zijn en kun jij kijken of je het daadwerkelijk leuk vindt!

Ga ervoor! Meld je nu aan

Amerikastraat 14, Kaatsheuvel 06-13011501 www.brothersinhealth.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik