Opvallen? Adverteer in Bruist

Bruisende Zaken

Koken in de Mei vakantie voor Groot en Klein

Koken in de Mei vakantie voor Groot en Klein

17-03-2023

Eindelijk is het zover! In de mei vakantie gaan Roger & Rob kinderen, individuen of stellen de mogelijkheid geven om kennis te komen maken met hun Kookstudio.

Rob verteld, eigenlijk doen we alleen workshop vanaf 10 personen maar omdat er steeds meer vraag is naar kleinere groepjes, stellen en individuen gaan we dit in de mei vakantie aanbieden.

Roger, ook krijgen we veel vragen van ouders of die leuke pizza workshop ook op inschrijving is? Ook dat gaan we aanbieden.

Wanneer gaat dit plaatsvinden?

Kinder – Pizza workshop

Op 3 en 4 mei kunnen kinderen zich inschrijven voor de pizza workshop. Hierbij maakt iedereen een eigen pizza die we afbakken in onze hout gestookte oven. We sluiten af met een ijsje en er is onbeperkt ranja.

Aanvang is om 11.30 uur en om 14.00 uur sluiten we af. De kosten bedragen €25 p.p.

Menu workshop op inschrijving

Op 29 april en 6 mei stellen we onze kookstudio open voor kleinere groepjes – stellen en individuen om een gezellige kookavond mee te maken. We maken met zijn in 4 groepjes een 4 gangen menu, de ene groepje maakt het voorgerecht en de ander het tussengerecht zo ook met het hoofdgerecht en dessert.

Aanvang is tussen 18.00 en 18.30 uur en we sluiten af rond de klok van 23.00 uur. De kosten bedragen €75 p.p. all-in 

Reserveren kan via info@kookstudioikkookjijook.nl of 06 40 00 00 92 ben op tijd want de beschikbaarheid is beperkt!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10986 - Pruysen Parket