Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Krasje of deuk?

Krasje of deuk?

01-04-2023

ACR autoschade (Alternative Car Repair) is in 2004 opgericht met de visie dat kwalitatief schadeherstel niet onnodig duur hoeft te zijn. Onze 25 enthousiaste en toegewijde medewerkers staan klaar om u te ontzorgen bij autoschade.

Kwalitatief schadeherstel hoeft niet onnodig duur te zijn

ACR autoschade maakt gebruik van de modernste technieken en diverse eigen (alternatieve) herstelmethodes. Zo bent u bij ons vaak voordeliger uit bij schade, terwijl we niet besparen op kwaliteit of resultaat. ACR is Bovag hersteller, Focwa categorie 2 (complex) erkend, RDW erkend, Erkend duurzaam gecertificeerd (hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche) en lid van Schadegarant.

Wij werken met een gedreven team waarbij vakmanschap, creativiteit en professionaliteit voorop staan. Onze bedrijfscultuur is eerlijk, open en transparant, zowel naar klanten als naar elkaar. Kwaliteit staat bij ACR hoog in het vaandel: een positief kritische houding en streven naar perfectie kenmerkt dan ook al onze medewerkers. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een tevredenheid cijfer van 9.3!

“Een tevreden klant is de kroon op ons werk.”

ACR Group Ma – Vr: 8:00 – 18:00 Za: 09:00 – 12:00 Berkhaag 16 & Berkhaag 7a, Sprang-Capelle 0416 317 890 | info@acrgroup.nl | www.acrgroup.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik