bruisende zaken

De service van VOS  Gewoon... goed geregeld.

De service van VOS Gewoon... goed geregeld.

01-06-2023

Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Dat zit in onze cultuur en vinden we daarom heel gewoon. En omdat we onze klanten zo persoonlijk benaderen, is eerlijk zijn niet meer dan normaal. Of u nu komt voor een nieuwe auto, occasion of voor onderhoud, we voorzien iedereen van goed advies en we denken met u mee. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon goed geregeld!

plan uw onderhoud online!

Een auto die door tijdig onderhoud aan alle milieueisen voldoet, is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Bespaar op brandstofkosten en vroegtijdige slijtage. Zo zorgen te zachte banden voor meer brandstofgebruik en wanneer de wielstanden niet goed zijn uitgelijnd, ontstaat er meer wrijving en bandenslijtage.

Gecertificeerde monteurs

Bij Citroën VOS kunt u terecht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van alle merken, waarbij de auto nauwkeurig wordt nagekeken. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het uitlezen van de auto en het controleren van de remmen. We controleren altijd de laatste software-updates en zorgen ervoor dat u met de nieuwste versie op weg gaat. We staan voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bij Citroën VOS plant u eenvoudig online uw onderhoud in.

50 jaar ervaring met Citroën

Alles draait bij ons om Citroën en ervoor werken doen we met passie. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of occasion, bij Citroën VOS denken we mee met elk budget.

Alles wat we voor onze klanten doen is goed geregeld!

Verzekerd van een goede prijs, zonder kleine lettertjes. Uw auto wordt helemaal schoon opgeleverd.

Onze adviseurs kunnen ook bij u thuis langskomen voor een eerlijk advies. U bent 100% verzekerd dat uw nieuwe auto helemaal rijklaar is! Voor een onbezorgde vakantie staan onze deskundige en gecertificeerde monteurs voor u klaar voor een laatste check.

U krijgt nooit te maken met onverwachte verrassingen.

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!

Den Bosch Rietveldenweg 58 A | 073 621 9023 Waalwijk Zanddonkweg 2 | 0416 33 33 21 Genderen (occasion center) Genderensedijk 11 | 0416 35 11 05 info@vosgewoongoed.nl | www.vosgewoongoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSTerra Mítica
Terra Mítica
De Langstraat Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
De Langstraat Bruist

Duinrell
Duinrell
De Langstraat Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
De Langstraat Bruist

De lindehof
De lindehof
De Langstraat Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
De Langstraat Bruist

Monarh
Monarh
De Langstraat Bruist

vista
vista
De Langstraat Bruist

SENSE
SENSE
De Langstraat Bruist

Ontdek waarom Bruist een must is!
Ontdek waarom Bruist een must is!
De Langstraat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik