Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Slimme energie tegen inkoopprijs

Slimme energie tegen inkoopprijs

01-06-2023

Op een slimme manier met je energieverbruik omgaan kan bij ons. Je krijgt op uurbasis inzicht in je verbruik, maar ziet ook wanneer de energieprijzen het laagste zijn.

verbruiken als de prijs laag is

Real-time inzicht in je verbruik

Als ZonderGas-klant krijg je maandelijks een factuur met een overzichtelijke energierekening, maar je kunt ook in je eigen omgeving online jouw verbruik en jouw besparingen volgen.

Altijd tegen inkoopprijs

Bij ZonderGas ontvang je de aantrekkelijkste energietarieven, namelijk de inkoopprijs. Deze lage tarieven kunnen jouw tarieven worden. Want we berekenen deze één-op-één door aan onze klanten. Zonder opslag.

Flexibele tarieven voordeliger

De flexibele tarieven zijn op uurbasis variabel en zijn zogenaamde spotprijzen. De afgelopen jaren lag een dynamisch tarief maar liefst 85% van de tijd onder de gemiddelde vaste prijs van de traditionele energiecontracten.

Hoe werkt dat?

Wanneer jij klant bij ons bent, betaal jij de inkoopprijs voor energie. Wat jij verbruikt moet je uiteraard betalen, maar er worden geen (winst)marges gehanteerd per kubieke meter gas of kilowattuur stroom. Wanneer jij een energiecontract afsluit op basis van flexibele beursprijzen, worden deze weergeven per uur. Ook kan je binnenkort zien wat de prijzen worden voor de komende dag. Iedere dag om 15.00 uur worden de uurprijzen van de volgende dag gepubliceerd in jouw eigen ZonderGas App en op onze website.

Waarom slimme energie?

Gas- en stroomprijzen variëren altijd. Wij kopen rechtstreeks bij de bron en die kostprijs laten we je gewoon honderd procent transparant zien. Enkel de wettelijke opslagen en belastingen komen erbij en de vaste kosten per aansluiting van € 6,49. Daar kun je straks met je steeds met uw steeds slimmer wordende apparaten op inspelen. Zo kun je je elektrische verwarming of de elektrische auto opladen op de goedkoopste momenten. Wij willen namelijk niet verdienen op jouw energieverbruik en willen juist dat je minder gaat verbruiken.

Voordelen

Groene stroom en gas Kale groothandelsprijzen en geen cent meer​ Altijd opzegbaar, geen boetes

Andere producten van ZonderGas zijn: Zonnenpanelen met opwekgarantie | Infrarood vloerverwarming | Infrarood panelen | Laadpalen | Slimme boilers

ZonderGas.nu | Info@zondergas.nu | De Amer 8, Dronten | 0321-745920

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10667 Kaas en Wijn Drunen