bruisende zaken

Vakmensen met passie voor automotive

Vakmensen met passie voor automotive

01-06-2023

Bij Van Eulem automotive is geen klus te gek. Periodiek onderhoud of vervanging van een ruit wordt met evenveel liefde uitgevoerd als het opsporen en verhelpen van een hardnekkige storing in uw auto of motor. Een motorblok reviseren? De vakmensen bij Van Eulem automotive weten raad met elk merk en model, van auto of motor.

Bij onafhankelijk garagebedrijf Van Eulem automotive bent u verzekerd van kwaliteitswerk, ongeacht merk en model auto, motor of bus. Wij luisteren naar u en bespreken altijd vooraf wat we gaan doen. Zo staat u nooit voor vervelende verrassingen. En bent u steeds ervan verzekerd dat u na afloop van onderhoud en/of reparatie weer vele kilometers veilig kunt afleggen!

Passie voor automotive

Als klein ventje stond automotive specialist Jeroen van Eulem al met pa mee te kijken als deze aan het sleutelen was aan een auto. Van hem heeft hij de passie voor ‘automotive’, voor auto’s en motoren ongeacht merk of leeftijd. Het zal dan ook niet verwonderen dat Jeroen koos voor een opleiding in de autotechniek en een eigen bedrijf startte.

Onderhoud en reparatie van auto’s en motoren

Elke auto en motor heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Als universeel garagebedrijf kunt u met elk merk auto en motor terecht. Ook oude(re) modellen zijn (meer dan) welkom.

Verkoop van occasions

Bij Van Eulem automotive bent u op het juiste adres voor een goede occasion. Vindt u niet wat u zoekt, maak dan uw wensen kenbaar en Van Eulem automotive gaat voor u op zoek binnen de markt.

Levering en montage van kwaliteitsbanden

Van Eulem automotive adviseert u graag over welke banden het meest optimaal zijn voor uw voertuig en bij uw gebruik. Zo weet u zeker dat u veilig onderweg kunt, onder alle weersomstandigheden.

Bus ombouwen tot camper Een bijzondere activiteit van Van Eulem automotive is een bus ombouwen tot camper. Wij gebruiken hierbij uitsluitend kwaliteitsmaterialen zodat u zorgeloos op vakantie kunt. U kunt kiezen voor een standaardontwerp, maar natuurlijk ook uw eigen wensen laten verwezenlijken. In beide gevallen gebruikt Van Eulem automotive uitsluitend kwaliteitsonderdelen en verwerkt deze met oog voor details.

“We zien klanten graag komen, maar nog liever tevreden wegrijden!”

Van Eulem Automotive Professor Minckelersweg 4c 5144 NZ Waalwijk Openingstijden: maandag – vrijdag: 08:30 – 18:00 u zaterdag: 10:00 – 13:00 u info@vaneulemautomotive.nl 0620910127 www.vaneulemautomotive.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSTerra Mítica
Terra Mítica
De Langstraat Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
De Langstraat Bruist

Duinrell
Duinrell
De Langstraat Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
De Langstraat Bruist

De lindehof
De lindehof
De Langstraat Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
De Langstraat Bruist

Monarh
Monarh
De Langstraat Bruist

vista
vista
De Langstraat Bruist

SENSE
SENSE
De Langstraat Bruist

Ontdek waarom Bruist een must is!
Ontdek waarom Bruist een must is!
De Langstraat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik