Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Een kaartje sturen

Een kaartje sturen

01-09-2023

Komende maand ga ik weer een aantal kaartjes versturen. Die stuur ik na één jaar altijd aan de nabestaanden van de overledene waarvoor ik de uitvaart heb verzorgd. En dat kaartje wordt altijd heel erg gewaardeerd.

Eén jaar na het overlijden is de cirkel rond. Alle feestdagen heb je dan achter de rug. De verjaardag van de overledene is herdacht. De verjaardagen van alle naasten zijn geweest. En al deze dagen heb je meegemaakt vol met herinneringen. En dan ineens is daar de dag van overlijden, een jaar geleden. Heel veel emoties komen weer terug. Je denkt weer aan hoe het toen allemaal ging en wat je allemaal hebt meegemaakt.

En ook dit is weer een herinnering geworden. Je kunt de herinnering delen met mensen die dichtbij je staan en daarom vind ik het goed als ik ook een kleine herinnering stuur.

Een kaart met een mooie foto en de volgende tekst: “Eindig is het verdriet, oneindig het gemis, zij die wij liefhebben en van ons zijn heengegaan, zijn niet meer waar zij waren, maar altijd waar wij zijn.” Want ook voor mij is het een jaar geleden dat ik deze familie mocht bijstaan in een diep verdriet. Ik kon hen helpen om samen tot een mooi afscheidsmoment te komen. Zo maken we samen nieuwe herinneringen en door het sturen van een kaartje wordt dit zeker versterkt.

Meester Prinsenstraat 15, Haarsteeg | 06-25390416 | www.consolare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10667 Kaas en Wijn Drunen