bruisende zaken

Expert  in kozijnen en meer

Expert  in kozijnen en meer

01-09-2019

Na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan in de kozijnenbranche, kreeg Angelique een kans die ze niet kon laten schieten. Ze kon het bedrijf MN Kozijn Uden overnemen en ze pakte deze kans met beide handen aan. Als eigenaresse maakt ze tegenwoordig graag mensen blij met kwaliteit en service op het gebied van kozijnen, zonwering, veranda’s en serres.

Wij bieden kwaliteit en service vol enthousiasme aan jou

Blije klanten

Wanneer je de grote showroom binnenstapt aan de Erfstaat 9 in Uden, blijkt al snel dat je op het juiste adres bent. Na samen met een adviseur te hebben gekeken naar passende mogelijkheden, komt er een specialist bij jou thuis om de maten van jouw huis op te meten voor de producten. Aan de hand daarvan ontvang je een duidelijke offerte. Vervolgens worden de kozijnen op maat geproduceerd bij Profel. Dit is een fabrikant die uitsluitend kozijnen van hoge kwaliteit levert. Angelique is dan ook trots om Profel expert dealer te zijn.

Als laatste worden de kozijnen bij jou thuis geïnstalleerd door gecertificeerde monteurs. Angst voor verrassingen is achteraf niet nodig. Het is enkel nog een kwestie van genieten!

Van grondstof tot product

Profel maakt alles in eigen beheer, van grondstof tot eindproduct! Als adviseur heeft MN Kozijn Uden geen voorkeur voor materialen, omdat zij hout, kunststof én aluminium verkopen. Bij MN kozijn krijg je een eerlijk en objectief advies. Zo ben je verzekerd van ongekend goede kwaliteit.

Beloftes

MN Kozijn Uden heeft een prachtige showroom en biedt uitstekende service, zowel voor, tijdens als na plaatsing. Je bent hierbij zeker van drie glasheldere beloftes: de offerte is je factuur, ze hebben respect voor je woning en spullen en je zult achteraf geen verassingen ondervinden.

Je bent bij MN Kozijn Uden aan het juiste adres voor kozijnen, maar ook voor zonweringen, veranda’s en serres. Neem daarom zeker eens een kijkje in de showroom in Uden en kom er samen met een specialist achter wat het bedrijf voor jou kan betekenen. Angelique zal er samen met haar team alles aan doen om jouw wens in vervulling te laten gaan!

MN Kozijn Uden Eigenaresse: Angelique van der Donk Erfstraat 9, Uden | 0413 24 99 66 info@mnkozijnuden.nl www.mnkozijn.nl/kozijnen-uden

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt