bruisende zaken

Een autobedrijf  waar je thuiskomt

Een autobedrijf waar je thuiskomt

01-09-2019

Autobedrijf Gerritse Hendriks is een echt familiebedrijf. Dat merk je meteen aan de sfeer wanneer je een van de vestigingen in Tiel, Oss of Zaltbommel binnenstapt. Een groot deel van het personeel werkt er al jarenlang. Dit zorgt voor een bekend gezicht als je het bedrijf binnenloopt. Veel klanten komen dan ook steeds weer terug en dat is niet voor niets!

Waarom Gerritse Hendriks? De persoonlijke touch. Men maakt uitgebreid tijd voor je….

Hiervoor ga je naar Autobedrijf Gerritse Hendriks

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Autobedrijf Gerritse Hendriks. Je vindt er zowel nieuwe Ford modellen als occasions. Bij de aankoop van een auto ontvang je altijd uitstekend advies en een duidelijke uitleg over de mogelijk-heden. Naast het kopen van een auto, kun je ook bij Autobedrijf Gerritse Hendriks terecht voor onderhoud en reparaties aan je auto.

Laat je ontzorgen

Heb jij voor jouw bedrijf een specialistische auto nodig? Ook daarvoor ben je bij Autobedrijf Gerritse Hendriks aan het juiste adres! Je wordt hierbij volledig ontzorgd. Bij aflevering is jouw bedrijfswagen meteen klaar voor gebruik, inclusief belettering, betimmering en inrichting.

Details maken het verschil

Een bezoek aan Autobedrijf Gerritse Hendriks is een fijne ervaring. Je krijgt er veel persoonlijke aandacht. Men neemt uitgebreid de tijd voor je en luistert goed naar wat jij zoekt en wat jouw wensen zijn. Dankzij deze goede service zorgt het team van Autobedrijf Gerritse Hendriks dat jouw toekomstige auto ook écht bij jouw wensen past.

Ben jij op zoek naar e

MC Gerritse Personenwagens Tiel B.V. Edisonstraat 1, Tiel | 0344 - 620802 Autobedrijf Hendriks Oss B.V. Gotenweg 3, Oss | 0412 - 699099 Autobedrijf Hendriks Zaltbommel B.V. Vergtweg 60, Zaltbommel | 0418 - 575000

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24