bruisende zaken

Voor velen van ons is  de vakantie voorbij

Voor velen van ons is de vakantie voorbij

01-09-2019

De vakantie is vaak een tijd om op te laden en tot rust te komen, een gevoel dat je na je vakantie graag wil vast houden. Vaak is dit in de praktijk toch net iets anders. Je hebt je na de vakantie voorgenomen om beter voor jezelf te zorgen, op je gewicht te letten en gezonder te gaan eten.

Een klein beetje hulp in de goede richting zou dan toch fijn zijn. Want waarom wordt het ene type snel dik en blijft de ander mager? Valt bij de ene een glas wijn goed en geeft het de ander migraine? De liefhebber vindt rauwkost een gezonde bezigheid en anderen zien het als konijnenvoer. Je bent voor
- of fel tegenstander van vlees. Stress levert bij sommigen een burn-out op en anderen kunnen niet zonder en komen juist tot leven. Hoe kan dit zo verschillen? Samen met jou ga ik tijdens ons eerste gesprek bekijken tot welke type jij behoort. Welke voeding is goed voor je en waarom? Is elk type gevoelig voor eventuele kwalen? Welke leefregels moet je volgen om dit te voorkomen? Dit doen we door middel van praktische aanwijzingen, voedingsadviezen en inzicht in wat voeding met je energie kan doen! Samen maken wij een herstelplan, zodat jij straks geneeskrachtige voeding kunt kopen en koken.

Waarom je aan High Intensity Interval Training (HIIT)* moet doen?

1 Het is een BOOST voor je stofwisseling 2 Je verbrandt VEEL calorieën 3 Het is een ideale training voor je HART & CARDIO 4 HIIT is voor IEDER NIVEAU 5 Je verbrandt meer VET in minder tijd Hier kunnen geen smoezen tegen op, schrijf je in voor een proefles! * 30 minuten training

IEDERE MAANDAG OM 19.30 uur in NULAND

Duiker 42, Oss | 06-20200627 | lindyvanlijssel@gmail.com | www.lindyvanlijssel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Trimsalon ZorZap

Trimsalon ZorZap

De Maashorst Bruist

LEES ONZE COLUMNS


 Passie voor  masseren
 Passie voor masseren
De Maashorst Bruist


XXS kinderopvang
XXS kinderopvang
De Maashorst Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
De Maashorst Bruist

Stralen als Sylvie?
Stralen als Sylvie?
De Maashorst BruistNeuscorrectie?
Neuscorrectie?
De Maashorst Bruist

Tandarts nodig?
Tandarts nodig?
De Maashorst Bruist


   De Japanse Gezichtsmassage
De Japanse Gezichtsmassage
De Maashorst Bruist

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Maashorst Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
De Maashorst Bruist

Wat is een  Intuïtieve Massage?
Wat is een Intuïtieve Massage?
De Maashorst BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).