column

Op zoek naar een stoere kinderfiets?  Wij helpen je graag met de juiste keuze.

Op zoek naar een stoere kinderfiets? Wij helpen je graag met de juiste keuze.

01-09-2019

Peter en Mirjan van Gorkum Onze fietsenwinkel is al ruim 25 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. Wij zijn niet voor niets al twee jaar op rij ‘fietsenwinkel van het jaar’ geworden.

Kom langs en MAAK EEN PROEFRIT we hebben vast een fiets voor jou

We vinden het heel belangrijk dat we mensen kunnen helpen van jong tot oud. De kinderfietsen zijn heel belangrijk. We beginnen al rond de 2,5 jaar met leren fietsen. Dat moet ook veilig gaan en we vinden het ook leuk als het een mooi model is. Voor jongens en meisjes hebben we Loekie en Sparta young in de winkel. Het assortiment is ruim en voor ieder wat wils. Loopfietsen, stepjes zijn ook te bezichtigen.

Wat is er mooier dan een kind blij maken met een stoere of een prachtige fiets?

Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel ) 0413-352203 info@defietsenwinkelzijtaart.nl www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).