Column

Alles op het gebied van toegangscontrole

Alles op het gebied van toegangscontrole

01-09-2019

Bij zowel grotere als kleinere organisaties is veiligheid een prioriteit. Om zowel personeel als producten zo goed mogelijk te beschermen en risico’s te beperken, is het wellicht verstandig om toegangscontrole in te voeren.

“Digitale id-dragers als druppels en pasjes vervangen de traditionele sleutels”, vertelt Patrick Wolthuis. “Dat voorkomt heel veel tijdrovend gedoe omtrent beheer, diefstal en verlies van sleutels.” Specifiek in sportscholen en hotels worden toegangssystemen veelvuldig toegepast.

Inzicht en controle

“Het mooie is dat je veel meer controle hebt op en inzicht krijgt in wie het gebouw in en uit gaat. Je kunt bij een elektronisch systeem bijvoorbeeld aangeven welke telefoonnummers gerechtigd zijn om het pand te betreden, zodat ze met een simpel belletje vanaf hun smartphone naar een bepaald nummer, naar binnen kunnen. Of je koppelt het systeem aan camerabewaking en regelt dat een auto automatisch toegang krijgt, wanneer een specifiek kenteken wordt herkend. Je kunt zelfs instellen op welke tijdstippen mensen al dan niet naar binnen mogen. Op die manier kun je bijna alles afdekken.”

Staringstraat 235, Oss 0412-79 52 22 info@wboss.nl | www.wboss.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).