Adverteren werkt!

column

Vanaf september NIEUW bij Lente Mare:  Chi-Wit-massage

Vanaf september NIEUW bij Lente Mare: Chi-Wit-massage

01-09-2019

Naast de intuïtieve (ontspannings) massage (30 min, 45 min, 60 min), nek/schouder/stoel-massage, massage in zijligging en de Thaise Voetmassage, worden de diensten bij Lente Mare uitgebreid met de Chi-Wit-massage (spreek uit sjie-wiet).

Deze bijzondere massage is gericht op de wervelkolom welke wordt gezien als je levensboom. Steeds vaker komt het voor dat we onze buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt dat door. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat ons zelfgenezend vermogen in beweging blijft.

De massage bestaat uit een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India.

Doel is dat de natuurlijke lichaamsenergie weer lekker gaat stromen. Buiten dat dit een heerlijk ontspannen gevoel geeft, kan het bijdragen aan een betere mentale conditie als ook verlichting en helderheid geven bij emotionele pijnen.

Bij de Chi-Wit-massage gaat het om een massage van de rug en de achterkant van de benen. Vanaf september 2019 is deze online te boeken via de website www.lentemare.nl/reserveren. Uiteraard kunt u ook bellen of appen met 06-81667518 voor een afspraak.

Op de hoogte blijven? Lente Mare is te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Kom het ervaren! #krachtdoorzacht #passievoormasseren

TIP! Maak online een afspraak!

Abraham Kuijperstraat 7, Oss 06 - 81667518 lentemare@icloud.com www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).