Adverteren werkt!

column

Hyundai Private Lease

Hyundai Private Lease

01-09-2019

Met Hyundai Private Lease kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf. Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Hyundai Private Lease wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten. Alleen de brandstofkosten zijn voor jou. Dus laat je informeren bij Hyundai Van der Heijden in Uden. Wij helpen je graag verder!

Zorgeloos rijden vanaf € 279,- per maand.

De voordelen van Hyundai Private Lease Rijden in een nieuwe Hyundai Aantrekkelijk vast bedrag per maand Pechhulp in binnen- land en Europa Inclusief verzekering en reparatie Geen verborgen kosten Vervanging van de banden Schadeherstel en onderhoud

Loop gerust eens binnen in onze showroom, de koffie staat voor je klaar!

Liessentstraat 2a, Uden | 0413-264889 | info@hyundaivdheijden.nl | www.hyundaivdheijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).