bruisende zaken

Een muzikale voorstelling over verleiding, verzet en  een kus van de Duivel

Een muzikale voorstelling over verleiding, verzet en een kus van de Duivel

01-10-2019

Na het daverende succes van Vluchtige Liefde komen we nu met een totaal nieuwe voorstelling waarbij zang wordt aangevuld met theater en spannende dans.

Laat u in dit weekend van Allerzielen/Allerheiligen en Halloween meevoeren in een strijd tussen de Duivelse Handelaar en de Poortwachter van het dodenrijk. Rijke burgers menen hun onsterfelijkheid te kunnen kopen ten koste van het gewone volk.

In deze strijd speelt de liefde van de handelaar voor het volkse meisje Elena een belangrijke rol. Is geluk en eeuwig leven te koop of moeten we accepteren dat de dood bij het leven hoort en dat zelfs de liefde de dood niet kan overwinnen? Elena staat voor dit duivels dilemma in een voorstelling over sociale uitsluiting en het niet krijgen van dezelfde kansen.

Gaat ze voor de kus van de Duivel of kiest ze voor haar sterfelijke ziel? U wordt verrast door muziek uit o.a. Les Misérables, Dracula, Jekyll and Hyde, operamuziek uit Romeo et Juliette, Dido and Aeneas afgewisseld met kleinkunst en topsongs van Queen.

Uitvoerenden: Projecten met Karakter | Data: 1 en 2 november //20.15 " target="_blank">20.15 uur Titel: Duivels Dilemma | Genre: Muziektheater | Locatie: Theater Markant Uden | Prijs: € 14,50

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere