bruisende zaken

Weg met de stress

Weg met de stress

01-10-2019

Heel veel mensen ervaren stress, dit veroorzaakt vaak vermoeidheid en kan er voor zorgen dat je niet eens meer de puf hebt iets aan je situatie te veranderen.

Je wilt graag weer de energie om de dingen te doen waar je blij van wordt, zodat je batterij weer op kan laden, je weer plezier in het leven hebt en dat ook uit kunt stralen en doorgeven.

Met mijn aanpak werk ik aan directe stressverlichting door met de zintuigen te werken en vermindering van stress op de langere termijn door te onderzoeken wat je anders zou willen en hoe dat zou kunnen dmv. Coachingsgesprekken.

Voor de directe stressverlichting heb ik diverse opties waaruit je kunt kiezen, waarbij jij jezelf het prettigst voelt: - Creatief coachen (bv. Tekenen, schilderen, collages maken) - Ontspanningsmassage ( bv. Klankmassage, aromamassage holistic pulsing) - Omgevingscoachen (iets veranderen in je huis, kleding of voeding bv.) - Meditatie - Healing - Systemisch coachen Meer informatie en kosten vind je op mijn website.

Mijn 2 grote inspiratiebronnen zijn: De natuur; een natuurlijker leven het ritme van de natuur volgen. En het innerlijk kind, wat ruimte nodig heeft om te kunnen spelen en onbevangen te zijn.

Alles is energie en met elkaar verbonden, daardoor beïnvloedt alles om ons heen ons, en beïnvloeden wij ook alles om ons heen.

wil je Ook van je stress af? Bel dan nu voor een afspraak 06-30108230

06-30108230 Daniellepashouwers@gmail.com Oude litherweg 2, Oss Doorlevendig.wordpress.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).