bruisende zaken

Kom en beleef  Oerfestival De Maashorst

Kom en beleef Oerfestival De Maashorst

01-10-2019

Stoer, spannend, ruw en echt. Tijdens Oerfestival De Maashorst, van zondag 13 oktober t/m zondag 20 oktober 2019 barst het oergebied in Brabant van activiteiten vol natuur, cultuur-historie, archeologie en food. Het Oerfestival speelt zich af tegen het prachtige decor van natuurgebied de Maashorst. Iedere dag kun je op een bijzonder manier kennis maken met de wilde natuur, de grote grazers en een bijzonder landschap dat bijdraagt aan onze gezondheid. Gezellige oerevents, oerlekkere gerechten, stOERe activiteiten, het wordt een herfstvakantie om nooit meer te vergeten. Kom jij ook?

Van een Dunes Games Oerrace en bierfestival, tot speurtocht en schapenwandeling en van geocaching tot Halloween. Er is van alles te zien, te doen en te beleven voor iedereen tijdens de week van Oerfestival De Maashorst. Beleef activiteiten vol cultuurhistorie, archeologie en food. De herfstvakantie vier je in De Maashorst tijdens het Oerfestival.

Verschillende locaties De kick-off van de festivalweek vindt plaats op Herperduin. Daar organiseren Dunes Games een Oerrace, is een food & drinks area, wordt gewerkt aan een groot gemeenschappelijk kunstwerk, is live muziek, een belevingspad en zijn nóg veel meer activiteiten voor jong en oud. In de hele week daarna, tot en met zondag 20 oktober, zijn er op verschillende dagen en locaties in de Maashorst zogenaamde Oer-events en Oer-activiteiten voor een groot en breed publiek.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt