Adverteren werkt!

bruisende zaken

Stijlvolle dameskleding en meer

Stijlvolle dameskleding en meer

01-10-2019

Marianne Groffen had altijd al de wens om een kledingwinkel te beginnen, Fashion Enzo heeft nu een webshop met bijbehorende showroom in de Luitstraat in Uden.

Kom langs en laat je verrassen!

Complete outfit

Fashion Enzo verkoopt stijlvolle dameskleding voor jong en oud. “Ik zou de collectie vooral omschrijven als eigentijds met een pure vrouwelijke look. Ook leuke, trendy broeken geschikt voor dames van alle leeftijden, zijn hier te vinden. Riemen, tassen en portemonnees maken je outfit compleet.”

De zoektocht

Marianne reist heel Europa af op zoek naar unieke kledingstukken. “Ik ben bewust merkonafhankelijk. Het is een uitdaging om items te vinden die je niet snel ergens anders zult aantreffen. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Het is heerlijk als dat weer is gelukt!”

Persoonlijke touch

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een leuke outfit? Marianne helpt je hier maar al te graag bij.

Tip: Op afspraak behoren ook besloten party’s met vriendinnen tot de mogelijkheden, inclusief hapje en drankje.

Samen gaan we op zoek naar de perfecte outfit!

Luitstraat 30, Uden | Scheibaan 11B, Oisterwijk | 06-21281831 | www.fashion-enzo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).