bruisende zaken

We zitten echter niet op een lijn en waar doe ik goed aan?

We zitten echter niet op een lijn en waar doe ik goed aan?

01-10-2019

U bent verwikkeld in een scheidingsprocedure en u wilt hier graag goed en snel uitkomen. Maar u komt er niet samen met uw partner uit. Of u en uw partner staan misschien lijnrecht tegenover elkaar. Ook kunt u zich afvragen of u twijfelt of u wel de juiste afspraken aan het maken bent. De Scheidingsplanner helpt u. Wij geven u overzicht en duidelijkheid over wat er in uw situatie mogelijk is. Zodat u daarna snel verder kunt met uw nieuwe leven.

Komt u er niet uit? Heeft u steeds maar discussie? Of weet u niet waar u moet beginnen? De Scheidingsplanner kan u helpen als scheiden lastig blijkt. Of u nu alleen het traject doorloopt of er samen uit wilt komen. Wij bieden inzicht en overzicht in alle facetten van uw scheiding en spreken eenvoudige, begrijpelijke taal. Daarnaast begeleiden wij het gehele scheidingsproces, zodat u zich kunt richten op alle andere zaken die van belang zijn om uw toekomstplannen verder vorm te geven.

Scheiden gaat gepaard met veel emoties. Het liefst wil je zo snel mogelijk door met je leven, maar eerst moet je nog afspraken maken over allerlei zaken.

Kom je er alleen niet uit of vind je het gewoon fijn om je tijdens het scheidingsproces te laten bij staan door een onafhankelijke, betrouwbare begeleider met kennis van zaken? Dan kun je een beroep doen op De Scheidingsplanner Uden/Veghel/Den Bosch.

Waarom de Scheidingsplanner? Begeleiding van begin tot eind Oplossings- en toekomstgericht Met financieel en fiscaal advies Informele wijze en heldere taal Oog voor de emoties Inclusief juridische afwikkeling

Uden Velmolenweg 141 | Veghel Prof. Oppenheimstraat 16 | Den Bosch Van Lanschotlaan 2, Vught frankvanboxtel@scheidingsplanner.nl | 0800-7243433 | www.scheidingsplanner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).