Adverteren werkt!

column

Blijvend anders:  voor jou alleen

Blijvend anders: voor jou alleen

01-11-2019

Jouw hulpvraag is waar onze ontmoeting om gaat: wat kom je doen, waar wil je mee aan de slag, waar wil je heen… Nagenoeg elke hulpvraag komt voort uit een tijdelijke “ik weet het even niet meer” positie. Vaak is het niet een “niet weten” op en in alles, maar op en in een bepaald gebied, een bepaalde situatie of een bepaalde gebeurtenis.

Je eigen inzichten, kennis, creativiteit, ideeën, gedachten, gevoelens, oplossingen, groeven of patronen leveren niet meer de gewenste handvatten en/of sturing om je verder te helpen.

Er is dan iemand nodig om je op dat gebied en op dit moment te helpen om weer beweging te krijgen in je eigen inzichten, kennis, creativiteit, gedachten, ideeën, gevoelens...

De hulpverlening bij Blijvend anders begint altijd met algemene kennis- en inzichtenoverdracht zodat er inzicht en ordening in jezelf kan ontstaan.

Leer de samenhang zien van en tussen je denken, emoties, gevoelens, de invloed van je eigen verleden enz. Doordat je jezelf beter gaat begrijpen, zal ook jouw hulpvraag meer belicht kunnen gaan worden.

De vervolggesprekken gaan dan voornamelijk over: hoe het gaat, wat de status van je hulpvraag is, wat je al bereikt hebt, hoe je omgeving er op reageert, waar nog knelpunten of belemmeringen liggen, wat je lijf laat zien, wat je droomt en alles wat er nog meer bij komt kijken als je innerlijk de boel gaat veranderen…

voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt, voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf, voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Voor vragen of aanmelden: info@blijvendanders.nl

Snavelbiesstraat 12, Landhorst 06-24110827 www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).