column

Wat is een  Intuïtieve Massage?

Wat is een Intuïtieve Massage?

01-11-2019

Een intuïtieve massage bestaat uit verschillende technieken en vaardigheden komende uit de klassieke massage, Esalen-massage en polariteitsmassage aangevuld met basiswerkvormen van de chakra-leer.

Het uitgangspunt van mijn intuïtieve massage is masseren vánuit het hart, mét gevoel en óp intuïtie, aansluitend bij jouw behoeften. Een intuïtieve massage van Lente Mare wordt gegeven met respect en gevoel. Belangrijk hierbij is dat ik met mijn aanraking een brug voor jou vorm, door je uit te nodigen om in contact te komen met jouw eigen lichaam. Intuïtief masseren is niet alleen technisch maar ook koesterend en verzorgend masseren, je waant je in een oase van rust en je zult ervaren dat de energie weer beter kan gaan stromen.

Er is keuze uit een ontspannende lichaamsmassage van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Ook een Thaise Voet/been-massage (45 min) of een Stoel Schouder/nek-massage (30 min) of Chi Wit Massage (45 min) waarbij de wervelkolom centraal staat, is te boeken via Intuïtieve Massagepraktijk Lente Mare.

Jij als heel mens staat centraal! De kern ligt in zijn unieke wijze van communiceren zonder woorden. Kortom: Intuïtief masseren is aanraken en geraakt worden.

Lente Mare is een plek waar je tot rust komt en daardoor juist weer energie krijgt.

Dit afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Doordat de Intuïtieve Massage gegeven wordt in zachtheid en met warme oliën zal je optimaal ontspannen in de knusse ruimte gevuld met rustige muziek en kleurrijk licht.

Je voelt je als herboren.

TIP! Maak online een afspraak!

Abraham Kuijperstraat 7, Oss 06 - 81667518 lentemare@icloud.com www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt