Adverteren werkt!

bruisende zaken

Gezocht Rijcoach

Gezocht Rijcoach

01-12-2019

Streef jij als rijcoach met passie en toewijding naar de hoogst mogelijke kwaliteit? Mooi! De leerlingen bij jou in de auto moeten namelijk de rest van hun leven veilig op de weg kunnen verkeren. Zie jij dit ook zo? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bedrijf Ingrid Lucassen motor- en autorijschool, tevens KNMV gecertificeerde motorrijschool, is snelgroeiend en leidt op in de categorieën Am, A en B. Momenteel krijgen we zoveel aanvragen binnen, dat een nieuwe rijcoach van harte welkom is. Wij willen namelijk geen wachtlijst hanteren en mensen zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen bij het halen van een rijbewijs. Wie zoeken wij precies? - Je bent een gepassioneerde rijcoach m/v categorie B. - Je bent een gepassioneerd aankomend rijcoach m/v categorie B, word je een collega in onze organisatie ná jouw stage bij ons.

Toppers Wij kennen de wet, beheersen de motor en auto als (motor)agent en zijn toppers in het lesgeven. Hopelijk is dat voor jou niet anders! Goed is voor ons matig. Wij gaan alleen uit van uiterste perfectie.

Kun jij jezelf helemaal vinden in deze vacature en denk jij degene te zijn die wij zoeken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wie weet rij jij binnenkort op een van onze lesvoertuigen om kandidaten te helpen, zoals jij dat als geen ander kan.

“Blijf kritisch naar je eigen verkeersdeelname kijken en leer ervan!”

Sint Agathaplein 15, Boekel | info@ingridlucassenmotorenautorijschool.nl 06-48712472 / 04 92-771345 | www.ingridlucassenmotorenautorijschool.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).