Column

   De Japanse Gezichtsmassage

De Japanse Gezichtsmassage

01-12-2019

De Japanse Gezichtsmassage is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage.

Vanaf december nieuw bij Lente Mare

Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie (Ki) bevordert, doordat we werken op de meridianen. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter. Naast het gezicht worden ook nek en schouders gemasseerd.

De Japanse Gezichtsmassage duurt circa 45 minuten en start met ontspannende nek- en schoudermassage waarna we doorgaan met de massage van het gezicht. Hierna volgt het energetische gedeelte. We sluiten af met de lymfedrainage en een ontspannende massage van het hoofd. Deze massage is te boeken vanaf 8 december.

Overige diensten die Lente Mare aanbiedt zijn: - Intuïtieve Massage (ontspannende lichaamsmassage) van 30 min, 45 min of 60 min - Thaise Voet Massage (voeten en onderbenen staan centraal) van 45 min - Chi Wit Massage (wervelkolom staat centraal) van 45 min U kunt heel makkelijk boeken via het reserveringssysteem op de site of bellen met 06-81667518.

Wilt u op de hoogte blijven, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief via lentemare@icloud.com.

Tot ziens bij Lente Mare!

Lente Mare is een plek waar je tot rust komt en daardoor juist weer energie krijgt.

Dit afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Doordat de Intuïtieve Massage gegeven wordt in zachtheid en met warme oliën zal je optimaal ontspannen in de knusse ruimte gevuld met rustige muziek en kleurrijk licht.

Je voelt je als herboren.

Abraham Kuijperstraat 7, Oss 06 - 81667518 lentemare@icloud.com www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt