Adverteren werkt!

bruisende zaken

Pak je leven weer op  met je kindje in je hart

Pak je leven weer op met je kindje in je hart

01-12-2019

Wanneer je een kindje hebt verloren tijdens of na je zwangerschap dan staat je leven op z’n kop. Het is een vreselijke klap. Je zit vast in verdriet en gemis. Wat je nodig hebt is een persoon die het zelf meegemaakt heeft en die naar je luistert, luistert én luistert. Jeanette van praktijk Vlindermama is deze persoon. Zij ondersteunt je en loopt naast je in deze moeilijke tijd.

Verder na het verlies van je kindje

n haar praktijk helpt Jeanette om met je verlies en verdriet om te gaan. Je mag je verhaal vertellen en het verdriet en verlies gaan erkennen. Jeanette helpt je om je leven weer op te pakken met je kindje in je hart. Je kunt de mooie kanten van het leven ook weer gaan zien en goed functioneren, zodat je dat kunt gaan doen waar je blij van wordt.

Gesprek met kopje thee

Het is fijn als je kunt vertellen over het verlies van je kindje. Maar dat doe je niet zomaar aan iedereen. Daarom kun je met Jeanette in haar praktijk Vlindermama eerst een kennismakingsgesprek hebben om te voelen of je je op je gemak en veilig voelt. Neem gerust contact op om een gesprek met een kopje thee af te spreken.

Neem gerust contact op via vlindermama.nl

Eigenaresse: Jeanette de Kruijk | De Bongerd 60, Oss | jeanette@vlindermama.nl | www.vlindermama.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).