bruisende zaken

XXS To B: Voor papa en mama in spee!

XXS To B: Voor papa en mama in spee!

01-01-2020

De zwangerschap is een bijzondere tijd, waar je ontzettend van zult genieten. Wij helpen je daar graag bij. Bij XXS To Be kun je terecht voor (zwangerschaps)massage, beautybehandelingen, coaching, bootcamp, pedagogisch advies, vragen aan onze diëtiste en nog veel meer tijdens en na de zwangerschap.

Een zwangerschap is iets heel moois, iets heel bijzonders, maar kan ook ontzettend zwaar zijn. Vooral de laatste loodjes zijn voor veel vrouwen erg pittig. Hoe leuk is het dan om door je vriendinnen, moeder of zussen verrast te worden met een babyshower. Gezellig een middagje samen spelletjes doen, namen raden, babyhapjes proeven, een rompertje bedrukken, schilderijtjes maken voor de babykamer… de mogelijkheden zijn eindeloos. Niets is ons te gek en alles is bespreekbaar.

Maak van je echo een feestje!

Wil je de echo nog specialer maken? Boek dan een Special bij je XXS To Be. Neem gezellig je hele familie of je liefste vrienden mee en begin de echo met een glaasje roze of blauwe bubbels. Tijdens de echo krijgen jullie ook iets lekker (uiteraard ook in thema) en de zwangere krijgt een presentje. Heel bijzonder om op deze manier dit mooie moment te delen met familie en vrienden.

Geef bij je reservering aan met hoeveel personen jullie komen (2-8).

Dus, verwacht je binnenkort een kleine? Bel dan voor meer informatie of een afspraak.

(0413) 25 91 34 | info@xxskinderopvang.nl | www.xxskinderopvang.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere