bruisende zaken

Een bijzonder cadeau  voor ieder kind.

Een bijzonder cadeau voor ieder kind.

01-02-2020

“Omdat we zelfstandig zijn, kunnen we onze eigen inkoop doen. We doen dan ook ons best om ons te onderscheiden met onze collectie. We zijn lekker eigenwijs en proberen ons verre te houden van alle hypes. We hebben leuk, bijzonder speelgoed voor kinderen van alle leeftijden dat je niet snel ergens anders zult vinden.”

Kom eens een kijkje nemen!

 

Een selectie uit het aanbod

“Denk aan houten speelgoed, Nenuca poppen, Biobuddi en Korbi constructiespeelgoed en Supemag magneten alsook volop knutselmateriaal voor de creatievelingen. We hebben bovendien de meest uitgebreide collectie Pinypon van Nederland en ook van Sylvanian Families hebben we een zeer groot aanbod. Hebben we datgene wat je wilt niet op voorraad, dan kunnen we het altijd voor je bestellen.”

Ook voor bedrijven

Bedrijven en scholen kunnen gebruikmaken van een uniek cadeau-concept. Het scheelt je veel tijd en moeite en wij nemen dit werk met plezier uit handen!”

Van der Doelen Speelgoed Wij zijn een volwaardig bedrijf met een mooie speelgoedshop in Heesch. Klantvriendelijkheid en goede service staan hoog in het vaandel en omdat wij een zelfstandig bedrijf zijn, en dus zelf de inkoop doen, bieden wij een grote collectie onderscheidend en leuk speelgoed in variërende prijsklassen.

Het complete winkelassortiment vindt u al meer dan 10 jaar ook, onderverdeeld in overzichtelijke categorieën, terug op deze actuele internetsite waar wij als Van der Doelen speelgoed erg trots op zijn.
 

 

’t Dorp 32, Heesch 0412-453190 info@vanderdoelen-speelgoed.nl www.vanderdoelen-speelgoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).