bruisende zaken

Complete look

Complete look

01-02-2020

Peter werkt in zijn salon met de professionele, helende producten van l’Anza. “Deze zijn diervriendelijk en voor 95% natuurlijk. Sinds kort zijn er 4 organische producten van het merk Ibiza Bao Atelier in de salon: lipgloss, bodymilk, serum en dag- en nachtcrème. Een mooie aanvulling voor een complete look.”

 

‘Old school’ barber shop

Naast knippen en kleuren behoort keratine therapie tot de mogelijkheden, voor glanzend, gezond en veerkrachtig haar.” Nog relatief onbekend is het feit dat ook mannen terecht kunnen voor het ‘old school’ knippen en shapen van hun baard. Alle kennis is in huis, uiteraard staat tevens een glaasje rum of whiskey voor je klaar.”

Gemoedelijke sfeer

“Naast de kwaliteit die geleverd wordt, is ook de sfeer in de salon belangrijk. Gezelligheid staat voorop. Dat stuk beleving hoort erbij, voor klanten wordt alle tijd genomen. Om die reden wordt er alleen gewerkt op afspraak.”

 

Wij halen het ultieme uit onze klanten

Peter van Dooren Intercoiffure | Passage 1/A, Uden | 0413-260053 | info@petervandoorenintercoiffure.nl | www.petervandoorenintercoiffure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt