bruisende zaken

Er zijn echter bepaalde  zaken die ik liever anders zie

Er zijn echter bepaalde zaken die ik liever anders zie

01-02-2020

U bent al begonnen aan het vormgeven van uw nieuwe leven. In het begin voelt het wankel maar na een tijdje blijkt dat u, met alle bagage die u uit eerdere relaties hebt meegenomen, ook beter weet wat u wel en niet wilt.

Hopelijk zijn u en uw ex-partner on speaking terms. Na de periode van verandering komt er meer lucht en vrijheid. Uw leven wordt niet meer gedomineerd door de echtscheiding en u krijgt uw eigen leven terug. Dat geeft rust en u voelt zich beter.

Bij het maken van afspraken tijdens het scheidingstraject heeft u zo goed mogelijk proberen voor te stellen hoe uw nieuwe leven er uit zou zien. Nu zijn er toch bepaalde zaken die u liever anders zou willen zien.

Scheiden gaat gepaard met veel emoties. Het liefst wil je zo snel mogelijk door met je leven, maar eerst moet je nog afspraken maken over allerlei zaken.

Kom je er alleen niet uit of vind je het gewoon fijn om je tijdens het scheidingsproces te laten bij staan door een onafhankelijke, betrouwbare begeleider met kennis van zaken? Dan kun je een beroep doen op De Scheidingsplanner Uden/Veghel/Den Bosch.

Waarom de Scheidingsplanner? Begeleiding van begin tot eind Oplossings- en toekomstgericht Met financieel en fiscaal advies Informele wijze en heldere taal Oog voor de emoties Inclusief juridische afwikkeling

Uden Velmolenweg 141 | Veghel Prof. Oppenheimstraat 16 | Den Bosch Van Lanschotlaan 2, Vught frankvanboxtel@scheidingsplanner.nl | 0800-7243433 | www.scheidingsplanner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).