column

  Rejuvenation jong blijven met Ayurveda

Rejuvenation jong blijven met Ayurveda

01-02-2020

Een mooie uitstraling komt van binnen uit, gezondheid begint in de darmen zegt men in Ayurveda. Wanneer je spijsvertering goed werkt zullen je organen en weefsels ook gezond zijn. Eet de voeding die bij je constitutie past, leef op het ritme van je dosha`s (vata-pitta-kapha). Je kunt door mij je constitutie laten bepalen d.m.v. polsdiagnose.

Tot ± 18 jaar zit je in de kapha tijd van je leven en ben je bezig met groei. Tussen 18 en 55 jaar ben je vooral bezig met relatie, gezin, carrière en dus meer in de pitta energie. Vanaf je 55ste leeftijd kom je in de Vata energie en dat geeft eerder klachten, je botten, huid en slijmvliezen worden droger en moeten gevoed worden. Dat voeden gebeurt vooral met de verschillende oliemassages die ik geef, zie: www.audesapere.nl of www.ayurveda-uden.com. Op de overgang van seizoenen is het raadzaam een detox te doen die bij je past. Zo raak je opgeslagen toxinen (Ama) kwijt; daarna maag en darmen voeden met goede voeding en kruiden. En alle weefsels weer opbouwen met de juiste olie (massages) Wanneer je klachten hebt of jouw metabole leeftijd ouder is dan je werkelijke leeftijd, dan is er werk aan de winkel en zullen we het proces van ziekte om moeten keren naar gezondheid. Dit is heel vaak wel mogelijk, maar kost wat meer tijd en energie.

Wil jij ook jong en energiek zijn en blijven? Maak dan snel een afspraak, ik schrijf een plan specifiek voor jou.

Aude Sapere is een praktijk voor Klassieke Homeopathie in Uden. Ook voor een compleet detox-programma en lifestyle coaching ben je bij ons aan het juiste adres.

Nistelrodeseweg 9A, Uden 06 10 75 95 34 josephinebroeders@gmail.com www.audesapere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24