column

Passie voor masseren

Passie voor masseren

01-03-2020

Toen Judith van Lent tijdens een workshop kennis- maakte met masseren, wist ze het meteen: dit is wat ik wil. “Het voelde als thuiskomen”, vertelt ze enthousiast. “Ik vond het geweldig dat ik tijdens het masseren even helemaal ‘uit mijn hoofd’ was.” Ze volgde verschillende opleidingen en opende onlangs haar eigen massagepraktijk aan huis in Oss.

Intuïtief masseren is aanraken en geraakt worden

 

Intuïtieve massage

Ik geef intuïtieve massage”, vervolgt Judith.

“Ik masseer vanuit mijn hart, op intuïtie en vanuit mijn gevoel. De grepen komen o.a. uit de klassieke massage, aangevuld met basiswerkvormen van de chakra-leer. Ik stem af op degene die ik voor me heb, om er zo achter te komen wat diegene op dat moment nodig heeft. Iedere massage is daardoor anders. We communiceren zonder woorden, het is een ontmoeting van mens tot mens. Intuïtief masseren is aanraken en geraakt worden.”

Als herboren

Met mijn aanraking vorm ik een brug voor jou, door je uit te nodigen om in contact te komen met jouw eigen lichaam. Daardoor worden blokkades opgeheven en gaat energie beter stromen. Tegelijkertijd word je je bewust van allerlei emoties. Jij bepaalt vervolgens zelf hoe je daar mee omgaat. Ik oordeel niet, voor mij is iedereen gelijk.”

De toekomst

“Kenmerkend voor intuïtieve massage is verder de zachtheid waarmee het wordt gegeven. Tijdens de massage hoor je rustgevende muziek op de achtergrond en kun je genieten van de heerlijke geur van de warme massageolie. Ik praat bewust niet om een rustmoment te creëren, zodat jij je volledig kunt ontspannen. Aan het eind van de behandeling laat ik je langzaam tot jezelf komen. En daarna voel je je hopelijk als herboren.”

Een Thaise voetmassage behoort eveneens tot de mogelijkheden, evenals een nek- en schouder-massage (met de kleren aan). “Ik heb mijn passie gevonden en blijf mezelf ontwikkelen. In de toekomst ga ik mijn behandelingen dan ook zeker uitbreiden. Ik ben nog lang niet uitgeleerd!”

 

Je kunt ook online een afspraak maken.

Lente Mare Massage | Abraham Kuijperstraat 7, Oss | 06 - 81667518 | lentemare@icloud.com | www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere