bruisende zaken

Familiereportages met hart

Familiereportages met hart

01-03-2020

Familiefoto’s zijn voor veel mensen een dierbaar bezit. Hoe mooi is het om niet alleen herinneringen in je hoofd te hebben, maar om ook terug te kunnen kijken naar momenten in het verleden via foto’s.

Ontspannen | Persoonlijke aandacht | Studio of locatie

Even terug in de tijd en weer weten wie jullie toen waren. Tijd gaat immers zo snel, kleine kinderen worden snel groot en ouderen hebben niet de eeuwige jeugd. Een familiereportage geeft je een tastbare herinnering van dat ene moment.

Familiefoto’s worden vaak gemaakt tijdens speciale gelegenheden zoals een jubileum, communie, verjaardag of een jaarlijks terugkerend evenement. Dan verzorgt Maaike van De Fotostudio Uden graag een professionele fotoshoot. Van een gezinsportret tot een fotoshoot met de hele familie: echt alles is mogelijk! Net als de locatie, trouwens. Families zijn natuurlijk van harte welkom in onze eigen fotostudio, maar fotograferen op een bijzondere locatie is uiteraard ook mogelijk. Van de Bedafse Bergen tot aan een industriële omgeving of gewoon bij je thuis.

“Rust is belangrijk tijdens een familieshoot”, vindt Maaike “ik neem alle tijd zodat iedereen zich op zijn gemak voelt” Soms denken mensen bij een familiereportage aan urenlang lang stijfjes stilstaan. Gelukkig kan het ook anders. “Ik maak liever ontspannen groepsfoto’s”, aldus Maaike. “Daarbij staan de voelsprieten ook altijd aan; ik houd de reacties van de mensen voor me altijd in de gaten, op die manier kan ik inspringen op spontane ideeën en momenten!” Kortom: een familiereportage bij De Fotostudio Uden is écht compleet.

Fotoshoot 1 tot 2 uur vanaf € 135,- incl. 3 digitale bestanden op hoge resolutie

Burgemeester Buskensstraat 15a, Uden | 06-24218117 maaike@defotostudiouden.nl | www.defotostudiouden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere