BRUISENDE COLUMN

Heb jij digitaal grip op je zaken of geen back-up?

Heb jij digitaal grip op je zaken of geen back-up?

01-04-2020

Veel ondernemers denken er niet continu aan om wéér een back-up te maken van hun gegevens en bestanden.

Marcel Martens van M • IT Services: 


“Ik snap dat wel. Vaak zijn ze al druk genoeg bij alles wat er komt kijken bij ondernemen. Ze staan er gewoon niet bij stil wat er mis kan gaan als je digitaal je grip op de zaken verliest. Daarom hebben wij een oplossing waarmee je in één keer safe zit.”


 


“Je kunt als ondernemer niet zonder back-up van je bestanden en gegevens. Het is belangrijk dat je in ieder geval dagelijks een actuele versie van je digitale zaken bewaart. Een IT-ongeluk zit in een klein hoekje en je moet er niet aan denken dat je je werk van gisteren of de hele afgelopen periode kwijt bent. Dat je niet meer bij je e-mailtjes kunt of bij je contactgegevens. Of je complete administratie met offertes, facturen, bonnetjes en aangiftes. Je bent zelfs wettelijk verplicht om je financiële administratie zeven jaar te bewaren voor de fiscus. En dat je computer gecrashed, gestolen of gehackt is… daar heeft de Belastingdienst echt geen oren naar. Dat is dan helaas helemaal jouw probleem.”


 


“Speciaal voor ondernemers zonder eigen IT-afdeling hebben we een praktisch pakket samengesteld. Voor een vast bedrag per maand ben je dan ‘Altijd veilig in bedrijf’. Wij zorgen er meteen voor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt én dat die op een veilige plek bewaard wordt.”


 


Achterste Groes 13, Heesch  |  0412-744300  |  info@mitservices.nl    www.mitservices.nl


 


Check gratis of je computer goed beschermd is: www.mitservices.nl/bruistwww.mitservices.nl/bruist

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).