bruisende zaken bruisende Topper

Start nu met  een gezondere leefstijl!

Start nu met een gezondere leefstijl!

01-04-2020

Hans Hooijdonk en Elly Smits vormen de drijvende kracht achter Madonna’s Fitness voor Vrouwen en Juvenalis Sport Boutique, twee sportinstituten in Veghel met ieder een geheel eigen sfeer en uitstraling.

“Ook als je je in de gewone sportschool niet thuis voelt”

Zesenhalf jaar geleden opende het stel de deuren van Madonna’s. Elly, sinds 2006 werkzaam in de sportbranche, werd daarbij gevoed door ervaringen die ze zelf opdeed in enkele mega grote sportscholen met tussen de 800 en 1.500 leden. “Het was zo anoniem”, vertelt Elly. “Niemand wist wie je was. Ik was er van overtuigd dat dit anders kon.”

Persoonlijke begeleiding op maat

De keuze voor Madonna’s, een sportclub speciaal voor vrouwen was pragmatisch: Die was er destijds nog niet in Veghel. “De persoonlijke begeleiding is en blijft onze grootste kracht. Wij zeggen dat niet alleen, maar wij maken het ook waar. We kennen al onze leden bij naam. We weten wat je nodig hebt om je doel daadwerkelijk te bereiken. Bij ons voel je je gehoord, gezien en begrepen. Onder meer door de inrichting is er een sfeer waar je je thuis voelt. Sommige vrouwen zoeken elkaar na het sporten op om nog even gezellig wat te drinken, anderen komen alleen om te trainen. Het kan allemaal.”

Body en mind

Het lesaanbod bij Madonna’s varieert van small group training, bootcamp, yoga en pilates tot personal training, intensieve intervaltraining, medische fitness en dans (Nia en Latijns Amerikaans). Ook is er voedingsbegeleiding op basis van gewoon gezond eten. Hans: “Madonna’s is de leukste speeltuin voor vrouwen in Veghel. We bieden een zeer veelzijdig programma, aangepast aan jouw individuele wensen.” Elly vult aan: “Er is altijd een professionele coach aanwezig die oefeningen voordoet, kennis overdraagt over voeding en bewegen én zorgt voor mentale ondersteuning. Onze coaches zijn er om jou te inspireren en te motiveren.”

De geboorte van Juvenalis

In 2019 ging het stel van start met Juvenalis Sport Boutique, waar zowel vrouwen als mannen terecht kunnen. De club is net als Madonna’s lid van de Vereniging Exclusieve Sportclubs (VES). Hans: “Als enige in deze regio, ook dat maakt ons uniek. Wat dat betreft zijn het twee echte boutique clubs, perfect voor mensen die zich niet thuis voelen in een ‘gewone’ sportschool. Ook bij Juvenalis maken we het verschil met onze persoonlijke begeleiding en is er met zorg en liefde aandacht besteed aan de inrichting, die zich het beste laat omschrijven als stoer chique.

We werken met de Milon Cirkel, snel, veilig en supereffectief, waarbij je in slechts 35 minuten een complete training doorloopt. Je trainingsprogramma wordt volledig automatisch per toestel ingesteld op jouw persoon. Daardoor haal je
- begeleid door onze coaches
- het maximale uit je training. Een efficiënte, betaalbare vorm van personal training!” Daarnaast is er een functioneel trainingscircuit Cross-Je-Fit en uiteraard desgewenst voedingsbegeleiding.

Gezond, vitaal en energiek oud worden

De naam Juvenalis is niet zomaar gekozen. “Hij verwijst naar de Romeinse dichter die bekend staat om de uitspraak: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Dat is precies wat wij met Juvenalis willen bereiken. Gezond, fit en vitaal zijn, ook als we ouder worden. Dat gunnen wij andere mensen ook en daar doen we dan ook ons stinkende best voor!”

WAARDEBON 4 weken gratis sporten (vraag naar de voorwaarden)

Juvenalis Sport Boutique | Rembrandtlaan 17e, Veghel 0413-724912 | info@juvenalissport.nl www.juvenalissport.nl Madonna’s Fitness voor Vrouwen | Hoogstraat 27, Veghel 0413-724910 | info@madonnas.nl www.madonnas.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere