Adverteren werkt!

bruisende zaken

Maak je eigen mode met stoffen en advies van Stof & Zo

Maak je eigen mode met stoffen en advies van Stof & Zo

01-05-2020

Lili-jan van Gemert kreeg het naaien met de paplepel ingegeven. Al van jongs af aan is ze creatief bezig met stoffen. Toen ze in 2003 de kans kreeg om haar eigen winkel te beginnen greep ze deze met beide handen aan.

Bij Stof & Zo kun je terecht voor een zeer uitgebreide collectie kinder- en damesstoffen. “Daarnaast hebben we allerlei fournituren (van knopen en ritsen tot scharen en breinaalden), trendy patronen, breigarens en breiboeken”, vertelt Lili-jan enthousiast. “Evenals cadeaubonnen en leuke cadeau-tips. Mijn kleine, gezellige winkel van 80 m2 staat echt bomvol, je grijpt hier niet snel mis.” Tevens kunt u bij ons terecht voor verstel en reparatie zoals:
• innemen
• ritsen vervangen in jassen, broeken, etc.
• korter maken Naai en/of breilessen “We geven mensen met veel plezier advies, je kunt hier altijd terecht met je vragen. Voor wie een stapje verder wil zetten, geef ik tevens op afspraak naailessen tijdens de openingstijden van de winkel. Op dinsdagochtend- en middag en woensdagochtend verzorg ik brei- en haaklessen. Onder deskundige begeleiding en onder het genot van een kopje koffie of thee kun je je creativiteit er helemaal op los laten.”

Wij zijn zolang mogelijk volgens de normale openingstijden open (zie www.stof-en-zo.nl).

Mocht daar verandering in komen, dan laat ik het weten via mijn website, Facebook en Instagram. Verder hanteer ik de regels volgens RIVM.

 

Door middel van:

gepaste afstand zoals voorgeschreven

max. 3 klanten tegelijk in de winkel.

maak zo nodig gebruik van een desinfecterend   middel, aanwezig bij kassa

contactloos betalen geadviseerd

Houd rekening met elkaar en blijf gezond!

Ga voor meer informatie naar mijn website of kom eens langs.

Geurdenhof 44a, Oss 0412-624420 www.stof-en-zo.nl info@stof-en-zo.nl Like ons op fB: stoffenzaak stof en zo

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).