Adverteren werkt!

bruisende zaken

Driehoek buitenreclame

Driehoek buitenreclame

01-05-2020

voor al uw reclame door heel Nederland, verzorgd van a tot z

BRUIsT maakt er graag gebruik van!

Al zijn er in de loop der jaren vele manieren van adverteren bijgekomen de A0-reclameborden blijven het medium bij uitstek voor de presentatie van uw evenement, product of bedrijf. Het plaatsen van een reclamecampagne is laagdrempelig en biedt zowel landelijke als lokale mogelijkheden. Door onze jarenlange expertise kunnen we zowel adverteerders als gemeenten optimaal adviseren over waar, wanneer, hoeveel en hoelang A0-reclameborden geplaatst kunnen worden.

Driehoekbuitenreclame biedt adverteerders en gemeenten de mogelijkheid om A0-reclameborden te plaatsen via een flexibel of vast netwerk. Iedere gemeente heeft een eigen reclamebeleid, waardoor bijvoorbeeld niet in elke gemeente commerciële reclame wordt toegestaan of waardoor in een gemeente ruim voor plaatsing van de reclamecampagne een vergunning voor het plaatsen van flexibele A0-reclameborden moet worden aangevraagd. Zowel bij gemeenten waarbij Driehoekbuitenreclame exclusief de concessierechten heeft verworven om via een vast netwerk reclameborden te mogen plaatsen als bij gemeenten met een flexibel netwerk kennen wij de regels en plaatsingsmogelijkheden. U heeft dus één bedrijf waar u uw campagne in heel Nederland of in een bepaalde regio door kunt laten verzorgen.

Voor meer informatie mail of bel ons benelux@driehoekreclame.nl Tel: 013-5181903

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).