Adverteren werkt!

bruisende zaken

Start nu  met een gezondere leefstijl!

Start nu met een gezondere leefstijl!

01-07-2020

Hans Hooijdonk en Elly Smits vormen de drijvende kracht achter Madonna’s Fitness voor Vrouwen en Juvenalis Sport Boutique. Twee sportinstituten in Veghel met ieder een geheel eigen sfeer en uitstraling.

‘We weten wat je nodig hebt om je doel daadwerkelijk te bereiken’

Zesenhalf jaar geleden opende het stel de deuren van Madonna’s. Elly, sinds 2006 werkzaam in de sportbranche, werd daarbij gevoed door ervaringen die ze zelf opdeed in enkele megagrote sportscholen met tussen de achthonderd en vijftienhonderd leden. “Het was zo anoniem,” vertelt Elly, “niemand wist wie je was. Ik was ervan overtuigd dat dit anders kon.”

Persoonlijke begeleiding op maat

De keuze voor Madonna’s, een sportclub speciaal voor vrouwen, was pragmatisch: Die was er destijds nog niet in Veghel. “De persoonlijke begeleiding is en blijft onze grootste kracht. Wij zeggen dat niet alleen, maar wij maken het ook waar. We kennen al onze leden bij naam. We weten wat je nodig hebt om je doel daadwerkelijk te bereiken. Bij ons voel je je gehoord, gezien en begrepen. Onder meer door de inrichting is er een sfeer waardoor je je thuis voelt.

Body en mind

Het lesaanbod bij Madonna’s varieert van fitness, bootcamp, yoga en pilates tot personal training, intensieve intervaltraining en medische fitness. Ook is er voedingsbegeleiding op basis van gewoon gezond eten. Hans: “Madonna’s is de leukste speeltuin voor vrouwen in Veghel. We bieden een zeer veelzijdig programma, aangepast aan jouw individuele wensen.

De geboorte van Juvenalis

In 2019 ging het stel van start met Juvenalis Sport Boutique, waar zowel vrouwen als mannen terechtkunnen. De club is net als Madonna’s lid van de Vereniging Exclusieve Sportclubs (VES). Hans: “Als enige in deze regio, ook dat maakt ons uniek. Wat dat betreft is het echt een boutique-club, perfect voor mensen die zich niet thuis voelen in een ‘gewone’ sportschool. Ook bij Juvenalis maken we het verschil met onze persoonlijke begeleiding en is er met zorg en liefde aandacht besteed aan de inrichting die zich het beste laat omschrijven als stoer-chique.

Juist nu veilig sporten bij Juvenalis en Madonna’s

Juvenalis Sport Boutique | Rembrandtlaan 17e, Veghel 0413-724912 | info@juvenalissport.nl www.juvenalissport.nl Madonna’s Fitness voor Vrouwen | Hoogstraat 27, Veghel 0413-724910 | info@madonnas.nl www.madonnas.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).