bruisende zaken

Maak je eigen mode met stoffen en advies van Stof & Zo

Maak je eigen mode met stoffen en advies van Stof & Zo

01-09-2020

Bij Stof & Zo kun je terecht voor een zeer uitgebreide collectie kinder- en damesstoffen. “Daarnaast hebben we allerlei fournituren (van knopen en ritsen tot scharen en breinaalden), trendy patronen, breigarens en breiboeken”, vertelt Lili-jan enthousiast. “Evenals cadeaubonnen en leuke cadeautips. Mijn kleine, gezellige winkel van tachtig vierkante meter staat echt bomvol. Je grijpt hier niet snel mis.”

 

Tevens kun je bij ons terecht voor verstel en reparatie zoals:


• innemen
• ritsen vervangen in jassen, broeken, etc.
• korter maken

Naai en/of breilessen

“We geven mensen met veel plezier advies, je kunt hier altijd terecht met je vragen. Voor wie een stapje verder wil zetten, geef ik tevens op afspraak naailessen tijdens de openingstijden van de winkel. Op dinsdagochtend en -middag en woensdagochtend verzorg ik brei- en haaklessen. Onder deskundige begeleiding en onder het genot van een kopje koffie of thee kun je je creativiteit er helemaal op loslaten.”

Ga voor meer informatie naar mijn website of kom eens langs.

STOFFEN & BREIGARENS FOURNITUREN PATRONEN LESSEN VERSTEL & REPARATIE

 

Met ingang van 17 augustus hanteer ik weer de normale openingstijden. Zie de website voor de openingstijden De nieuwe collectie najaars stoffen is binnen! Houd gepaste afstand en rekening met elkaar!

Geurdenhof 44a, Oss 0412-624420 www.stof-en-zo.nl info@stof-en-zo.nl Like ons op fB: stoffenzaak stof en zo

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).