bruisende zaken

Meubels voor elk interieur

Meubels voor elk interieur

01-09-2020

Of je nu op zoek bent naar een enkel meubelstuk of je complete woning in wilt laten richten, bij Jos Vissers Meubelen in Mill slaag je gegarandeerd. “Wij verkopen meubels in alle mogelijke stijlen en hebben volop keuze voor elk budget”, aldus eigenaar Jos Vissers.

Jos Vissers Meubelen is al ruim 22 jaar een begrip in Mill en omstreken. “Wij staan voor kwaliteit en dat weten de mensen te waarderen.” De keuze is bovendien enorm. “Wij bieden tweeduizend vierkante meter gevuld met een breed assortiment aan meubilair. Van relaxfauteuils tot tafels, van hoekbanken tot kasten en van meubels op maat tot bedden. In feite verkopen we een compleet woonprogramma, alleen voor de stoffering moet je ergens anders zijn.”

Service & garantie

Bij verkopen alleen houdt het bij Jos Vissers Meubelen in Mill niet op. “Zo kunnen wij langskomen voor een volledig vrijblijvend thuisadvies, maar ook bezorgen en installeren wij uw aankoop met veel plezier. Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel, net als het geven van goede garantie en een eerlijk advies. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.”

Uit voorraad leverbaar

Het merendeel van het assortiment is bij Jos Vissers Meubelen direct uit voorraad leverbaar. Zo ook vele sta-op stoelen, in zowel stof als leer. “Bij ons dus geen lange levertijden, maar snel schakelen, precies waar men tegenwoordig behoefte aan heeft. Soms hebben mensen simpelweg geen tijd om lang op een meubelstuk te wachten. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook in hoogte verstelbare bedden, die veel worden gebruikt als iemand verzorging nodig heeft. Daar wil je natuurlijk niet weken op hoeven wachten. Vandaar dat wij zoveel mogelijk direct uit voorraad leveren.

Benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Loop eens binnen of maak een afspraak (eventueel na sluitingstijd). De koffie staat klaar!”

‘Bij ons vind je altijd wel iets dat bij je past’

Eigenaar: Jos Vissers Schoolstraat 26A, Mill 0485-470460 www.josvissersmeubelenmill.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).