bruisende zaken

De leukste speeltuin voor vrouwen

De leukste speeltuin voor vrouwen

01-09-2020

Fijn om te sporten in een club waar jij je thuis voelt. Dat kan bij Madonna’s Fitness voor Vrouwen. Hier kun je sporten in een gezellige, ongedwongen sfeer en voel je je gegarandeerd gehoord, gezien en begrepen. “Wij kennen al onze leden bij naam”, vertelt Elly Smits. “En we weten precies wat jij als vrouw nodig hebt om je doelen te bereiken.”

‘Bij Madonna’s wordt je gehoord, gezien en begrepen’

“Circuittraining vormt de kern van ons aanbod. Wij stellen je in staat om heel doelgericht en functioneel te trainen. Door continu te varieren in materialen en bewegingsvormen blijft het leuk en afwisselend. Zo houd je het sporten makkelijk vol, ook als je vanuit jezelf eigenlijk niet zo sportminded bent.”

Compleet aanbod

“Naast de circuittraining bieden we tevens allerlei andere lessen aan, o.a. bootcamp, yoga en pilates, en een Nia-workout op muziek. Als het weer het toelaat, kan er ook buiten worden gesport. Bij alles staat plezier voorop. Wil je serieus aan de slag met afvallen dan hebben we een voedingsprogramma waarmee je leert blijvend gezond te eten op een manier die geheel aansluit bij jouw leefstijl. Voor alles geldt dat we kijken naar de persoon die we voor ons hebben. Heb je een blessure of andere gezondheidsproblemen? Wij kijken naar wat er wél kan, vaak is er meer mogelijk dan je denkt.” Altijd professionele aandacht “Er is altijd een professionele coach aanwezig voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Of om je net het zetje in de rug te geven dat je nodig hebt. We gebruiken een volgsysteem waardoor we je bijvoorbeeld vlak voor een training een reminder kunnen sturen. Of we bellen je op als je lang niet bent geweest. We investeren continu in onze leden.”

Veilig en corona-proof

Het sporten gebeurt bij Madonna’s corona-proof. “Wij hanteren het vastgestelde protocol. Zo wordt er op afspraak gesport. De groepen zijn bovendien klein, waardoor er voldoende afstand kan worden gehouden. En natuurlijk hebben we passende hygiëne-maatregelen genomen.” Kom vooral eens kennismaken met Madonna’s!

Madonna’s | Hoogstraat 27, Veghel | 0413 724 910 | info@madonnas.nl | www.madonnas.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).