bruisende zaken

Een gezond lichaam in slechts 35 minuten

Een gezond lichaam in slechts 35 minuten

01-09-2020

In 2019 opende Juvenalis Sport Boutique de deuren aan de Rembrandtlaan in Veghel. De club is lid van de Vereniging Exclusieve Sportclubs. Dat geeft wel aan dat je echt iets bijzonders kunt verwachten. “Wij zijn een boutique-club, ook voor mensen die zich niet thuis voelen in een ‘gewone’ sportschool, op hun plek zijn,” vertelt Hans Hooijdonk.

“We werken met de Milon Cirkel, waarbij je in slechts 35 minuten een complete training doorloopt. Je trainingsprogramma wordt samen met je coach per toestel ingesteld op jouw persoon. Daardoor haal je het maximale uit je training. Een efficiënte, betaalbare vorm van personal training. Snel, veilig en supereffectief. Daardoor kunnen wij de effectiviteit garanderen.” Daarnaast is er een functioneel trainingscircuit Cross-Je-Fit, bestaande uit losse oefeningen
- gebruik makend van een variatie aan materialen
- waarmee je alle fysieke vaardigheden kunt aanspreken.”

Persoonlijke begeleiding

“De mensen die hier komen, willen serieus werken aan hun gezondheid. Onze professionele coaches motiveren je om er vol voor te gaan, uiteraard op je eigen niveau. Ze corrigeren je in de uitvoering om blessures te voorkomen. Dankzij onze medische fitness achtergrond kunnen we inspelen op eventuele gezondheidsvragen en is het geen enkel probleem de training aan te passen op jouw persoonlijke doel. Samen zorgen we ervoor dat je dit ook daadwerkelijk bereikt.”

Een gezonde geest in een gezond lichaam

“Wij gaan voor een gezonde geest in een gezond lichaam. We kijken daarbij naar jouw specifieke behoefte. Onze voedingsconsulenten helpen je om een voedingspatroon te ontwikkelen dat bij jou past. Met een uitgebreide bodyscan meten we jouw lichaamssamenstelling waardoor we je optimaal kunnen adviseren.”

Veiligheid voorop

Uiteraard gebeurt het sporten bij Juvenalis corona-proof. “Wij volgen het vastgestelde protocol. Trainen gebeurt in kleine groepen en alleen op afspraak. We hebben maatregelen genomen m.b.t. de inrichting. Je komt uiteraard niet sporten als je klachten hebt en we hebben de nodige hygiënische voorzieningen. Veiligheid staat voorop!” Is je interesse gewekt? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles!

‘Snel, veilig en supereffectief’

Juvenalis Sport Boutique | Rembrandtlaan 17e, Veghel | 0413-724912 | info@juvenalissport.nl | www.juvenalissport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).