column

NIEUW bij Lente Mare Massage! Meridiaanmassage

NIEUW bij Lente Mare Massage! Meridiaanmassage

01-10-2020

Binnen de traditionele Chinese geneeskunde gelooft men dat Chi (levensenergie) door je lichaam stroomt om zo je organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via twaalf hoofd- meridianen (energiebanen).

Hoewel elke meridiaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan, reikt de functie van een meridiaan verder dan alleen het betreffende orgaan. Meridianen hebben zowel een fysieke als psychische kant. Als er blokkades ontstaan, kan de energie (Chi) niet vrij stromen en dat kan uiteindelijk lichamelijke en/of psychische klachten geven.

De Meridiaanmassage is een ontspannende lichaamsmassage met veelal zachte strijkingen gericht op de loop van de meridianen (energiebanen). Deze massage zorgt voor een holistische, diepe ontspanning, werkt tegen stress en activeert de zelfherstellende krachten van het lichaam. De kracht van de Meridiaanmassage ligt op het gebied van preventie, het is geen therapeutische massage, maar een ontspannende, preventieve massage die de doorstroming van de meridianen kan stimuleren en ondersteunen. Het doel van de massage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen.

Lente Mare is een plek waar je tot rust komt en daardoor juist weer energie krijgt.

Dit is afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Doordat de Intuïtieve Massage gegeven wordt in zachtheid en met warme oliën, zul je optimaal ontspannen in de knusse ruimte gevuld met rustige muziek en kleurrijk licht.

Je voelt je als herboren.

Lente Mare heet je van harte welkom!

Abraham Kuijperstraat 7, Oss 06 - 81667518 lentemare@icloud.com www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24