Adverteren werkt!

bruisende zaken

Alles voor je haar

Alles voor je haar

01-10-2020

Ruim 25 jaar geleden begon Sefa Zorlu samen met zijn vrouw Fatma onder de naam SeFa’s Haircompany met de verkoop van professionele haarproducten op markten. Inmiddels is het bruisende familiebedrijf uitgebreid met een groothandel en een webshop én zijn er winkels in Oss, Uden en sinds kort ook in Tilburg. Voor eind 2020 staat de opening van een winkel in Tiel in de planning.

Anno 2020 bezoekt Sefa nog steeds wekelijks markten. “Dat vind ik heerlijk en zo houd ik feeling met wat er in de markt speelt”, vertelt de ondernemer in hart en nieren. Nieuwste wapenfeit is de recente opening van de winkel in Tilburg. “Het interieur is helemaal opgefrist. Gelukkig weten veel mensen ons al te vinden. We richten ons met name op particulieren, kleine kapsalons en zzp-ers.” Uitgebreid assortiment “We hebben een zeer uitgebreid assortiment, eigenlijk alles wat je maar nodig kunt hebben. Denk aan verzorgingsproducten als shampoos en conditioners maar ook aan o.a. föhns en steiltangen voor de styling van je haar. Verder hebben we een hele wand met haarwerken. En natuurlijk vind je hier ook benodigdheden als handschoenen, klemmen, kapmantels, schorten, handdoeken en spatschermen. We gaan voor kwaliteit dus we kiezen heel bewust voor bekende, hoogstaande merken als Wella, L’Oréal, Redken, Schwartzkopf, Goldwell, Indola, Kis, Chi, Revlon, Matrix en Reuzel.” Persoonlijk advies en ondersteuning Je kunt de producten ook via de webshop kopen maar in de winkel kun je ze echt zien, voelen en ruiken. “In de winkel kunnen we je bovendien voorzien van een persoonlijk advies, daar willen we ons echt mee onderscheiden. Onze medewerksters hebben allemaal een kappersachtergrond. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen precies aangeven wat het beste is voor jouw haar. Daarmee maken we het verschil.”

“Met persoonlijk advies en ondersteuning maken we het verschil”

Haircompany Oss | Uden | Tilburg | 0413-259059 | info@sefashaircompany.nl Webshop: www.sefasharcompany.nl | Groothandel: www.haircompanyprofessional.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).