Adverteren werkt!

bruisende zaken

Je ziet er geen barst van!

Je ziet er geen barst van!

01-10-2020

Al 25 jaar helpt Antoine vele klanten veilig op weg door het repareren of het vervangen van de ruit. Elke dag staat hij samen met collega’s Tim en Robbie klaar om binnen 24 uur vele vervoersmiddelen te herstellen. “We lopen net even een extra meter voor onze klanten. Goed gedaan voelt beter dan goed gezegd!”

Kijkje achter de ruiten. Een dag bij Autotaalglas Oss begint al vroeg in de ochtend.

Dan komen de nieuwe ruiten binnen. Bijna alle klanten hebben binnen 24 uur een nieuwe of gerepareerde ruit. “Het zorgt altijd weer voor een glimlach om vele mensen binnen één dag te kunnen helpen!” Auto taal. “Goed gedaan voelt beter dan goed gezegd is ons motto”; aldus Antoine. “Soms denken mensen dat we imitatieruiten verkopen.

Ze komen echter allemaal rechtstreeks van de fabrikant en zijn dus van de beste kwaliteit en volledig nieuw”.

Autotaalglas helpt. “Voor een reparatie kun je altijd binnen komen rijden.

We repareren het direct. We hebben een stilteruimte waar onze klanten kunnen werken met uitstekende wifi en lekkere koffie.

En heb je geen tijd? Dan staat er een gratis leen-Mini, leenscooter of leenfiets voor je klaar’.’

Autotaalglas Oss Parallelweg 7a 5349 AD Oss 0412-651600 oss@autotaalglas.nl au.nl/oss

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).