Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wat heb JIJ nodig?

Wat heb JIJ nodig?

01-10-2020

“Loop je even vast in je leven? Durf dan om hulp te vragen!” Een boodschap die Brigitte van Heesch-Geurts, eigenaresse van Praktijk Brigitte, aan iedereen mee wil geven. “En die hulp kan ik je als coach bieden. Maar jij bent uiteindelijk de expert over jezelf, dus jij bent degene die bepaalt op welke manier we aan de slag gaan!”

Brigitte benadrukt dan ook dat zij in haar werk absoluut niet de regie overneemt van degene die bij haar aanklopt voor hulp. “We doen het echt samen, ik sta in het hele proces naast je en loop een stuk me je mee.” Het maakt wat dit betreft niet uit met wat voor hulpvraag je bij Brigitte komt. “Mensen komen bij mij met verschillende uitdagingen, maar ik ben gespecialiseerd in autisme, ontspanning, burn-out en het aanbrengen van structuren in je dagelijks leven of in je administratie. Hoe we hiermee aan de slag gaan, verschilt per cliënt. Want hoewel in de huidige zorg nog maar al te vaak wordt gewerkt aan de hand van standaard oplossingen, vind ik juist dat zorg maatwerk moet zijn, afgestemd op de persoon die ik op dat moment voor me heb zitten.” Gelijkwaardigheid als basis “Ik doe mijn werk met heel veel passie”, vertelt Brigitte. “Ik vind het zo mooi dat ik getuige mag zijn van alle positieve ontwikkelingen die mijn cliënten doormaken en ik ben ontzettend dankbaar dat zij mij toelaten in hun leven en zich kwetsbaar op durven te stellen. Dat doe ik zelf andersom overigens ook, want voor mij is gelijkwaardigheid een belangrijke basis voor een positief traject dat we samen bewandelen. Als coach help ik je om weer in jezelf te geloven en je weer bewust te worden van je kwaliteiten en talenten. Daarbij is voor mij altijd de belangrijkste vraag: wat heb JIJ nodig?”

Durf om hulp te vragen!

Sonniusstraat 17, Heesch | 06-53532425 | www.praktijkbrigitte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).