column

Je voelt je als herboren

Je voelt je als herboren

01-11-2020

Begin 2017 maakte Judith van Lent kennis met masseren middels een workshop, omdat zij in die periode behoefte had aan balans en rust in haar leven, gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling op een geheel ander gebied dan ze gewend was. Ik werd gegrepen door het feit dat ik tijdens het masseren ‘even uit mijn hoofd’ was.

Ik verwelkom je graag bij Lente Mare Massage, kom het ervaren!

 

“Uiteraard dacht ik veel na over de grepen die ik moest toepassen, maar op het moment dat ik die doorhad, ging het masseren vanzelf. En wat nog belangrijker was, het masseren kwam vanuit mijn gevoel en mijn hart.” Telkens als Judith de volgende workshop volgde, voelde zij dezelfde rust en balans. “Het leek op thuiskomen bij mezelf, mede door de fijne opleidingscoach, -locatie en collega-cursisten.” Naast de opleiding Sabaaydi Intuïtief Masseur, die zij volgde bij Sabaaydi Massage Opleidingen te Geldrop, leerde zij Reiki I en II, Intuïtieve Inspiratie en Tarot (niveau I en II en III) bij Spirituele Praktijk Astrid Berkers te Berlicum.
 

Energetische verzorgingsproducten

“De puzzel valt langzaam in elkaar en ik voel dat ik nog lang niet klaar ben. Er ligt nog een heel pad aan opleidingen en leermomenten voor mij open en ik kijk daar erg naar uit. Maar alles laat ik gebeuren op het moment dat het zich aandient. Onlangs nog ben ik een samenwerking aangegaan met Natural Upgrade. Deze energetische verzorgingsproducten worden nu in mijn massagepraktijk ingezet. Het voelt heerlijk om hiermee te werken. Het geeft extra zachtheid en helpt dieper ontspannen en/of aarden. Inmiddels geniet ik van het geven van de massages en kijk ik uit naar de workshops Kindermassage en Meridiaan Massage die volgen in juni en juli.”

De toekomst

Een Thaise voetmassage behoort eveneens tot de mogelijkheden, evenals Japanse Gezichtsmassage.

“Ik heb mijn passie gevonden en blijf mezelf ontwikkelen. In de toekomst ga ik mijn behandelingen dan ook zeker uitbreiden. Ik ben nog lang niet uitgeleerd!” Met Warme Groet,

 

Judith van Lent

Lente Mare Massage | Abraham Kuijperstraat 7, Oss | 06 - 81667518 | lentemare@icloud.com | www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt